top of page

Λευκές συσκευές για Airbnb. Τι να αγοράσω;


Σπίτι διαμέρισμα airbnb με λευκές ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας

Όλοι οι ιδιοκτήτες κάνουν τις ίδιες σκέψεις, μόλις ολοκληρώσουν την επίπλωση του ακίνητού τους:


"Και τώρα, ποιες λευκές συσκευές είναι απαραίτητες να αγοράσω;

"Από πού να κάνω την αγορά;"

"Και οικονομικές και ποιοτικές, γίνεται;".

"Αξίζει να είναι μάρκες;"


Αρχικά να πούμε ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω links για να κάνετε τις αγορές σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές για τους αναγνώστες μας.


Πάμε να δούμε μαζί έναν οδηγό αγοράς των λευκών συσκευών που πρέπει να έχει κάθε σπίτι στο airbnb, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του και τις δυνατότητές του.


Από την εμπειρία μας, θεωρούμε προτιμότερο ένα σπίτι να διαθέτει συσκευές από κάποιο αναγνωρίσιμο brand. Ο ένας προφανής λόγος είναι η αύξηση των πιθανοτήτων αυτή η συσκευή να είναι πιο ποιοτική και να αντέξει περισσότερο, από ότι μια αντίστοιχη λιγότερο γνωστή μάρκα. Σαφώς και αυτό δεν ισχύει πάντα, όλοι είχαμε συσκευές επώνυμες που βγήκαν ελαττωματικές, αλλά απλά αυξάνουμε τις πιθανότητες να αντέξει περισσότερο στον χρόνο. Πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν ξέρουμε τι χρήση θα γίνει από τους επισκέπτες μας. Κάποιοι είναι προσεκτικοί, κάποιοι όμως όχι και τόσο. Οπότε καλό είναι να επενδύσουμε σε όσο πιο ποιοτικά προϊόντα μπορούμε.


Ένας δεύτερος λόγος για επώνυμα προϊόντα είναι ο εξής: Μπείτε στη θέση του επισκέπτη. Σκεφτείτε ότι πηγαίνετε σε μία ξένη χώρα, και βλέπετε ότι η τηλεόραση είναι Samsung, το ψυγείο είναι LG, η τοστιέρα είναι Philips. Πρώτον, θα νιώσετε οικειότητα για τις μάρκες που γνωρίζετε. Είναι πιθανό να γνωρίζετε ήδη το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, ή το πώς δουλεύει η Krups καφετιέρα. Αυτό, πρακτικά, θα σας γλιτώσει χρόνο, και δεν θα μπείτε στη διαδικασία να διαβάσετε κάποιες βαρετές οδηγίες. Δεύτερον, θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης επένδυσε σημαντικά χρήματα για ποιοτικές παροχές, άρα θα μετρήσει αργότερα στην κριτική που θα αφήσετε, καθώς επίσης και θα σεβαστείτε πιο πολύ την συσκευή αυτή, γνωρίζοντας ότι δεν είναι και η πιο φθηνή.


Σημείωση: Όλα αυτά ισχύουν για την πλειονότητα των ακινήτων προς βραχυχρόνια μίσθωση, υπολογίζοντας ένα μέσο κέρδος. Σε περιπτώσεις πολύ μικρών και οικονομικών σπιτιών, μπορεί να είναι ασύμφορη μία επένδυση σε επώνυμες συσκευές. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να υπολογίσει ο ιδιοκτήτης στο επενδυτικό του πλάνο. Το θετικό είναι, ότι και οι επώνυμες εταιρίες έχουν και οικονομικές λύσεις, καθώς διαθέτουν διαφορετικές σειρές. Πάμε να δούμε λοιπόν τι προτείνουμε ενδεικτικά για τις λευκές συσκευές που πρέπει να έχει κάθε airbnb σπίτι.


Αγορά οικονομικού καλού ψυγείου για airbnb

Ψυγείο

Σίγουρα η πιο σημαντική συσκευή σε ένα σπίτι. Η πρώτη παράμετρος που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι το μέγεθος. Πρώτον, πόσο χώρο έχουμε στην κουζίνα μας (ή στο μέρος που θα το τοποθετήσουμε), και δεύτερον για πόσα άτομα προορίζεται να εξυπηρετήσει. Για ένα σπίτι που κατα βάση φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα, ένας ψυγειοκαταψύκτης γύρω στα 300 λίτρα χωρητικότητας είναι ύπερ-αρκετός. Εμείς έχουμε δοκιμάσει και προτείνουμε αυτόν εδώ τον Samsung. (κλικ για άμεση αγορά)

  • Είναι χαμηλής ενεργειακής κλάσης, άρα λιγότερα χρήματα στο ρεύμα για εσάς.

  • Είναι χαμηλού θορύβου (άρα καλύτερος ύπνος για τους επισκέπτες σας).

  • Είναι Full No-Frost, κάτι πολύ σημαντικό. Σκεφτείτε ότι αν κάποιοι επισκέπτες σας αφήνουν ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου, και αυτό μαζέψει πάγους, τότε θα είναι δύσκολο να τους αφαιρέσετε εν μέσω της σεζόν, ειδικά αν έχετε κρατήσεις την μία μετά την άλλη.

  • Είναι Samsung, πολύ επώνυμο brand, άρα εξυπηρετεί τις ανάγκες τις οποίες αναφέραμε παραπάνω.


Μια εναλλακτική και πιο οικονομική λύση είναι αυτό το ψυγείο Inventor. (κλικ για άμεση αγορά)

Πιο μικρό αλλά πιθανώς καλύπτει εξίσου τις ανάγκες ενός μικρού διαμερίσματος.



Αγορά οικονομικού καλού φούρνου για airbnb

Κουζίνα

Η ύπαρξη μιας κουζίνας είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει το σπίτι από το ξενοδοχείο. Και οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν την airbnb για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να έχουν την δική τους κουζίνα, όπου θα προετοιμάσουν τα γεύματά τους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε μία ποιοτική κουζίνα εξοπλισμένη με καλές μεγάλες, αλλά και μικρές, συσκευές.


Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν πλέον να φτιάχνουν κουζίνες με εντοιχισμένο φούρνο και εστίες. Εμείς προτείνουμε αυτό το Bosch σετ εντοιχισμού, (κλικ για άμεση αγορά).


  • Ενεργειακή κλάση Α', άρα οικονομία για το λογαριασμό του ρεύματος.

  • Κεραμικές εστίες, πιο οικονομικό μαγείρεμα, συν ότι καθαρίζουν πολύ πιο εύκολα από τις εμαγιέ.

  • Όμορφο design, που ανεβάζει το επίπεδο της κουζίνας μας.

  • Επώνυμο brand

- Εναλλακτική οικονομικότερη πρόταση, είναι αυτό το σετ εντοιχισμού της Pyramis. Πρόκειται για μια αξιόπιστη Ελληνική εταιρία, που κατασκευάζει τις κεραμικές εστίες στην Ελλάδα και αυτές ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.


- Αν πάλι δεν έχετε προβλέψει εντοιχισμό κουζίνας στον πάγκο σας, τότε μπορείτε να αγοράσετε μία ξεχωριστή συσκευή. Εμείς προτείνουμε αυτήν την κεραμική της Pitsos γιατί είναι ενεργειακής Κλάσης Α' και αξιόπιστης εταιρίας.


- Μια πιο οικονομική πρόταση είναι αυτή η εμαγιέ της Morris, η οποία έχει πολλές καλές κριτικές.


Φουρνάκι

Αν πάλι ο χώρος σας είναι πολύ περιορισμένος, ίσως αναγκαστείτε να αγοράσετε ένα μικρό φουρνάκι. Εμείς προτείνουμε αυτό το μικρό και αξιόπιστο φουρνάκι με 3 εστίες, της Rohnson.



Αγορά οικονομικού καλού πλυντηρίου ρούχων για airbnb

Πλυντήριο Ρούχων

Όπως και η παρασκευή γευμάτων, έτσι και το πλύσιμο των ρούχων είναι μία παροχή που συνήθως επιθυμούν οι επισκέπτες της airbnb πλατφόρμας. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως αυτές οι παροχές είναι αναγκαίες για να μας φέρουν περισσότερες πολυήμερες κρατήσεις. Δεν γίνεται να περιμένουμε επισκέπτες που θα μείνουν για πάνω από μία εβδομάδα, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε πλυντήριο ρούχων. Για αυτό το λόγο, το πλυντήριο ρούχων είναι ένα βασικό εργαλείο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.


Εμείς προτείνουμε αυτό το πλυντήριο της Bosch (κλικ για άμεση αγορά)

  • Ενεργειακή κλάση Α', άρα οικονομία για το λογαριασμό του ρεύματος.

  • Χωρητικότητα 9 κιλών, άρα καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών.

  • Ωραίο design που αναδεικνύει το μπάνιο μας

  • Aναγνωρίσιμο brand, που κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

  • Αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει

Η εναλλακτική μας επιλογή για ένα οικονομικό πλυντήριο είναι αυτό της Delonghi. Ενεργειακή κλάση Α', αξιόπιστη εταιρία, και πολύ καλή τιμή είναι 3 καλοί λόγοι για αυτή την αγορά.


Άνω φόρτωσης πλυντήριο

Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος και δεν χωράει ένα τυπικό πλυντήριο, τότε είναι προτιμότερο να καταφύγετε σε ένα μικρότερο άνω φόρτωσης, από το να μην έχετε καθόλου αυτή την παροχή. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι το TDLR7221 της Whirlpool. (κλικ για άμεση αγορά)

Αγορά οικονομικού καλού πλυντηρίου πιάτων για airbnb

Πλυντήριο Πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων δεν είναι από τις πιο απαραίτητες συσκευές, αλλά αν υπάρχει ο χώρος και η δυνατότητα να αγοραστεί, σίγουρα είναι μία παροχή που θα εκτιμήσουν πολύ οι επισκέπτες σας. Εξάλλου, ποιος θέλει να πηγαίνει διακοπές και να πλένει πιάτα;

Η ύπαρξη ενός πλυντηρίου πιάτου έχει και άλλα έμμεσα οφέλη για τον ιδιοκτήτη:

  • Η πλύση στα χέρια εγκυμονεί περισσότερο ρίσκο στο να σπάσουν ποτήρια οι επισκέπτες. Πιστέψτε μας συμβαίνει πιο συχνά από όσο φαντάζεστε. Κίνδυνος να κοπεί κάποιος guest, και είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να αποφύγουμε.

  • Απελευθερώνεται χώρος στην κουζίνα, ο οποίος θα απαιτούνταν για το στέγνωμα των πιάτων.

  • Λιγότερη δουλειά για τον καθαριστή, γιατί η έλλειψη του πλυντηρίου, είτε θα φέρει νεροχύτη γεμάτο άπλυτα, ή πιάτα που θα έχουν πλυθεί μεν, αλλά σίγουρα όχι τόσο καλά όσο θα τα έπλενε ένα πλυντήριο. Άρα, λιγότερος χρόνος καθαρισμού = λιγότερα έξοδα.

Η δικιά μας πρόταση είναι αυτό το πλυντήριο της Bosch. Από την εμπειρία μας, τα πλυντήρια πιάτων της Bosch αποτελούν μία από τις κορυφαίες λύσεις του χώρου, καθώς σε αρκετά καλή τιμή, προσφέρει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.


- Παρ' όλα αυτά, η εναλλακτική μας οικονομικότερη πρόταση είναι αυτό το πλυντήριο της Delonghi. (κλικ για άμεση αγορά)


- Στην περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος στην κουζίνα, για τους λόγους που εξηγήσαμε πιο πάνω, αξίζει η αγορά ενός μικρότερου πλυντηρίου πιάτων, όπως αυτό εδώ το μικρό πλυντήριο της Delonghi.


Tip: Προτιμήστε να αγοράσετε ηλεκτρονικά τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας τα παραπάνω links ώστε να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κάποιο προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bottom of page